Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Rendezvényhelyszín – Tihany

Tihany rendezvényhelyszínekben épp úgy bõvelkedik, mint látnivalókban , ezért közkedvelt desztináció a rendezvényszervezõk körében. Mi néhány ilyen helyszínt szeretnénk bemutatni , megismertetni . A szállások, és a rendezvények helyszínei között a közlekedést gumikerekes kisvonatokkal tudjuk megoldani.

Régi Idõk Udvara Skanzen és Étterem

A helyszín kiválóan alkalmas azon rendezvényszervezõknek, akik eredeti magyaros környezetet keresnek. Búbos kemence, faszobrok, mûködõ kovácsmûhely, rengeteg fafaragás , igényesen összeállított néprajzi gyûjtemény , paraszti eszközök. A rendezvényhelyszín udvarán 120, belsõ termeiben további 55 fõ ültethetõ . Népzene, néptánc, folklórestek, kovácsbemutatók, kemencében sültek, gasztronómiai rendezvények , hagyományõrzõ esküvõk tökéletes helyszíne.

Tovább a rendezvény helyszínre >>>

Régi Idõk Ízei Kemencés Pékség

Rendezvényhelyszínünkön remek csapatépítõ tréningeket lehet tartani a három mûködõ búbos kemence használatával. Csapatok mérhetik itt össze „sütnivaló „ tudományukat. Kemencében sült ételek versenyét , bográcsos gasztro rendezvényeket lehet lebonyolítani teljes infrastruktúra biztosítása mellett. A kemencés pékségbõl átjárás van a Régi Idõk Udvara Skanzen és Étterembe, így ezt kihasználva a két rendezvényhelyszínen egymásra épülõ feladatokkal, programokkal lehet a palettát színesíteni.

Tovább a rendezvény helyszínre >>>

Borospincék borkóstolók

Remek borok, szebbnél szebb kilátással bíró kisebb nagyobb borospincék várnak arra, hogy felfedezésre kerüljenek. A pincéknél a borkóstolás mellett szalonnasütésekre , zsíros kenyér partikra is mód nyílik. Itt átélhetõ gyerekkorunk szép emléke, hiszen ki ne sütött volna szalonnát szüleivel a ropogó tûz mellett. A helyszíneket kisvonatokkal, vagy lovas fogatokkal is meg lehet közelíteni.

Tovább a rendezvény helyszínre >>>

Kapcsolódó helyszínek

Itt azokra a helyszínekre adunk ötletet, amelyek a fõ rendezvény mellett , mint fakultatív lehetõség merülhet fel, hogy színesítse a rendezvényt. Így például érdekes látnivaló a Babamúzeum, a panoptikum, a tihanyi apátság, a most nyíló levendulaház , történelmi apátsági pince, sétahajózás a Balatonon impozáns hajókkal, vitorlásokkal, vagy akár a tihanyi belsõ-tó mint csónakázási lehetõség.

Szállodák mint rendezvényhelyszín

Mind Balaton parti, így remekül összekapcsolhatóak a vízi programok a szállásokkal. Némelyik elé még a hajók is közvetlen kiköthetnek hogy még tovább növeljék a vendégek komfort érzetét. Általában 3-4* szállodákról van szó, ahol az esti csoportos együttlét biztosított.

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín:

Telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

E-mail: keklev@t-online.hu

Töltsön el egy hosszú hétvégét Tihanyban, remek programokkal várjuk Önt!