Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Hajókirándulás Tihany

Ezt a programlehetõséget születésnapra, baráti társaságoknak, céges rendezvényekre, rendezvényhelyszínként ajánljuk. Céges partyk, fogadások feledhetetlen emléke lehet egy gyönyörû naplemente túra, vagy koktélpartyk rendezése a tükörsima Balatonon.

Hajó kirándulás régen

Hajó kirándulás régen

A vitorlás hajók befogadóképessége 30, illetve 45 fõ, de nagyobb létszámú hajók is rendelkezésre állnak. Felemelõ látványt nyújtanak mikor feszülõ vitorlájukba kap a szél, hasítva vágva maguk elõtt a vizet suhannak a Balatonon. Kérésre a vitorláshajók a tihanyi kikötõben veszik fel a vendégeket, de természetesen a balatoni kikötõk bármelyikébõl is indulhatnak. Koktélbár áll rendelkezésre, ha megszomjaznának.

Vitorlás a Balatonon Vitorlás a Balatonon Vitorlás a Balatonon

A balatoni hajókirándulást a megrendelõ igényeihez alakítjuk, azok az egy órástól a napos túráig vehetõk igénybe. Igény szerint zenét, illetve zenészt is biztosítunk.

Szívesen vállalunk, és állítunk össze olyan programokat ahol fontos a vendéglátó számára hogy az étkezést kiegészítse egyéb attrakciókkal is. A hajókirándulásra szükség esetén a vendégeket lovasfogatok, vagy kisvonat szállítja a skanzenétterembõl a kikötõbe, vagy onnan vissza a vendéglõbe, netán az újabb rendezvényhelyszínre.

Hajó kirándulás régen

Hajó kirándulás régen

Ismerje meg Tihany faluját és jöjjön el a Régi Idők Udvara Skanzen és Étterembe!